Together we're one!

Samen voor één en ander!
van totaal € 3.500 (36%)

Hallo familie, vrienden, collega's, kennissen, relaties en overige geinteresseerden...

Als lopers in het team 'Together we're one' zijn wij nauw betrokken bij het Leger des Heils Welzijn & Gezondheidszorg. Een grote non-profit organisatie die elk jaar vele duizenden kwetsbare mensen in Nederland ondersteunt. Mensen die als gevolg van een samenloop aan oorzaken langdurig of tijdelijk niet mee kunnen komen in onze samenleving. Het Leger des Heils gelooft in deze mensen en gaat ervoor om iedereen perspectief op herstel te bieden. Ongeacht de oorzaak en aard van de problemen.

Het Leger des Heils helpt jaarlijks honderden gezinnen die in moeilijke omstandigheden verkeren. Zij hebben vaak een smalle beurs waardoor een weekendje weg er niet in zit. Terwijl juist deze gezinnen die ontspanning hard nodig hebben. Een paar dagen alle tijd voor elkaar, samen plezier maken en ‘gewoon’ gezin zijn. Voor dergelijke activiteiten ontvangt het Leger des Heils geen subsidie en is zij afhankelijk van giften van donateurs en sponsoren.

Als team willen wij ons ervoor inzetten om geld in te zamelen om deze gezinnen een onvergetelijk weekendje weg te bieden! En dat willen wij doen door onze passie voor hardlopen in te zetten tijdens de Goede Doelenloop van de Dam tot Damloop op 17 september aanstaande. Een loop over 10 engelse mijl (ruim 16 kilometer). Bijzonder is, dat wij niet alleen het doel hebben om de finish te halen, maar dat wij een team hebben samengesteld dat als doel heeft gesteld om de eerste plek te behalen in de Goede Doelenloop! Ons team 'Together we're one!' gaat ervoor om het snelste team te zijn van de 400 teams die zullen meedoen! Wij zijn enorm gemotiveerd om met deze ambitie sponsorgeld binnen te lopen voor het genoemde doel. Ik zou het heel gaaf vinden wanneer u/ jij ons wilt steunen in deze ambitie en een financiële bijdrage wilt leveren! 

Van Harte aanbevolen!

Aukelien, David, Henk-Jan, Imre, Johan, Nick, Ramona, Michiel en Anselm

Bekijk alle donateurs
15-09-2017 | 23:24
13-09-2017 | 20:26
07-09-2017 | 09:11
06-09-2017 | 13:27
06-09-2017 | 10:53