Teleport Hotels

Help ons winnen, voordat we starten

Nog te gaan

Ik wil in dit team Doneer nu
van totaal € 6.000 (10%)
Ik wil in dit team Doneer nu

30 ongetrainde Teleporters rennen voor het eerst 16,1km om de daklozen te helpen

Jezelf verwennen met luxe door in het gezelligste hotel van de stad te slapen of elke dag vechten voor je leven en op straat slapen. Dat is een omgekeerde wereld.

Vanuit deze gedachte zijn de Teleport Hotels, The Hague Teleport Hotel en Amsterdam Teleport Hotel, het initiatief gestart om de daklozen te helpen door de Dam tot Damloop te rennen.

Een hotel kan slechts een aantal daklozen een overnachting aanbieden waar ze warm kunnen douchen, scheren en tanden poetsen. Een kamer waar ze heerlijk kunnen slapen op een comfortabel bed met een lekker ontbijtje in de ochtend om ze vervolgens weer op straat te zetten. Daar schieten we natuurlijk niet veel mee op.

Via deze weg (van 16,1 km) dragen de Teleport Hotel hun steentje bij aan de maatschappij. Met het ingezamelde geld, laten wij het over aan de professionals. Zij zorgen er voor dat deze mensen op grote schaal geholpen worden om ze weer deel te laten nemen aan het ‘gewone’ leven.

Dit is niet alleen voor ons een goede mogelijkheid, maar ook voor u! U kunt ook een aantal daklozen helpen door af en toe wat muntgeld te geven als je iemand op straat ziet bedelen. De vraag is dan vaak of zij het daadwerkelijk gebruiken om er beter van te worden of dat het op gaat aan sigaretten of drank. Via deze donatie bent u er zeker van dat het geld optimaal besteed wordt om mensenlevens écht beter te maken.

Doneer niet alleen voor hen, maar ook voor uzelf. Want wie goed doet, goed ontmoet.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
18-08-2018 | 09:41 Hup Sylvia! 😘😄
17-08-2018 | 16:43
16-08-2018 | 21:57
16-08-2018 | 19:56
10-08-2018 | 17:11